Swingmaparc – Leeuwarden

Swingmaparc - Leeuwarden

Aantal woningen: 61

61 duurzame koopwoningen

In de gewilde wijk Camminghaburen in Leeuwarden wordt de voormalige GGZ-locatie Swingmastate omgetoverd tot een duurzaam en gevarieerd woongebied, onder de projectnaam Swingma Parc.

De 33 rijwoningen en hoekwoningen beschikken over twee woonlagen en een zolder met een schuine kap. Verspringende blokjes van vier of vijf woningen zorgen voor een levendig gevel- en straatbeeld. De 28 patiowoningen met een plat dak zijn beschikbaar in twee uitvoeringen: als tweelaagse gezinswoning of als eenlaagse levensloopgeschikte woning, met slaapkamer en badkamer op de begane grond.  
 
De levensloopgeschikte patiowoningen zijn bij uitstek geschikt voor wie lang op deze prachtige plek wil blijven wonen. En met een patio beschik je over een heerlijke buitenruimte zonder tuinonderhoud. 6 Patiowoningen liggen aan het water en beschikken over een eigen steiger. Eén patiowoning is gereserveerd voor  een kinderopvang.

De gemeente Leeuwarden heeft eerder deze maand het nieuwe bestemmingsplan goedgekeurd. De volgende stap is nu goedkeuring van de omgevingsvergunning voor het bouwen van de 61 woningen. 

Nog enkele patiowoningen beschikbaar, bij interesse neem contact op met de makelaar.

Informatie over fase 2 van dit project volgt binnenkort.

Disclaimer:De impressies geven een indruk van hoe het kan worden. Daarom kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Meer weten over dit project?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Swingmaparc – Leeuwarden