Team Blue Banner RED

Het team van Blue Banner RED bestaat uit Erik Schot en Joost van Kimmenaede. Allemaal kennen ze een lange loopbaan in de vastgoed-, projectontwikkeling- en bouwsector. Ze hebben directiefuncties bekleed binnen een van Nederlands grootste ontwikkel- en bouwbedrijven: Van Wijnen. In 2016 besloten ze hun krachten te bundelen en verrees Blue Banner RED. Een projectontwikkelaar die weet wat er leeft binnen de markt en graag samenwerkingen aangaat met betrokken partijen. Ons streven: prettig wonen met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid. Waar een fijn thuis voor de eindgebruiker altijd de eindbestemming is.

Partner

Joost van Kimmenaede

Partner

Erik Schot

Partner

Yvonne van den Heuvel

Verkoopbegeleiding

Wibeke Niehorster

Back Office

Puck van Kimmenaede

Social Media

Bamse

Kantoor Hond

Aandacht en kleinschaligheid maken projecten beter

Daarom richten wij ons op projecten met een gemiddelde omvang van ca. 20-75 woningen.

Maak kennis met Blue Banner RED

Initiëren, ontwikkelen en realiseren, maar altijd met de focus op kwaliteit en leefbaarheid. Dat is waar Blue Banner RED zich dag in dag uit sterk voor maakt. Wij brengen de woonwensen van gebruikers in kaart, staan aan de wieg van onze projecten en blijven het gehele proces betrokken. We bouwen aan de toekomst en maken daar het liefst vandaag nog kordate meters in. We zijn een snelgroeiend bedrijf en richten ons op zowel kleinere als grotere projecten. Maatwerk vormt daarbij altijd het uitgangspunt. Of het nu gaat om nieuwbouw- of transformatieprojecten: Blue Banner RED is de verbindingsader in de woonwereld van vandaag en morgen.

Met een nuchtere kijk en talrijke jaren van ervaring geven we vorm aan die woonwereld. We initiëren, ontwikkelen en realiseren projecten. En bedenken hoe we een fijn thuis voor woningzoekers het beste kunnen verwezenlijken. Altijd met oog voor de gebruikers en de omliggende omgeving. Uitdagingen zien we niet als een struikelblok, die zijn er simpelweg om aan te gaan. En die uitdagingen zijn er legio binnen prangende thema's. Want bouwen aan vandaag en de toekomst brengt verantwoordelijkheid mee. Duurzaamheid en betaalbaarheid zijn namelijk onderwerpen die ons raken; die iedereen raken. Daarom passen we aan verschillende vraagstukken de juiste oplossing. Zodat er een architectonisch fraai, betaalbaar en duurzaam project van de grond komt. Een thuis waar we ook zelf hadden willen wonen: dan weten we dat het goed zit.

Ook hechten we waarde aan architectuur, typologie en creativiteit. En kijken we hoe we deze thema's kunnen laten samenvloeien. Dat lukt door het hanteren van korte lijnen en het snel kunnen schakelen binnen onze bedrijfsvoering. En door prettige samenwerkingen aan te gaan, krijgen we altijd weer het balletje aan het rollen en de mooiste projecten in de steigers. Een toekomstig thuis voor kopers of huurders. Want of het nu gaat om projecten in de koop- of huursector, Blue Banner RED beschikt over de juiste kennis van zaken voor geslaagde projecten.