Driemaster – Meerstad

Driemaster - Meerstad Groningen

Aantal woningen: 36

Start bouw: 4e kwartaal 2021

Oplevering: 1e kwartaal 2023

36 grondgebonden woningen

Een fraai project dat zich kenmerkt door een eigentijdse stijl. Woningen met karakter en volop privacy, waar 36 laanwoningen, 14 hoekwoningen, 20 tussenwoningen en 2 halfvrijstaande woningen in Meerstad een nieuw thuis vormen voor de toekomstige bewoners. De woningen in Driemaster springen in het oog door de opvallende architectuur. Hoge puntdaken en platte daken wisselen elkaar af. Water- en natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Driemaster. Hier heb je de wind in de zeilen als het gaat om wooncomfort, onder meer door veel leefruimte in en om de woningen. Je beleeft hier het buitenleven op zijn best door de diepe tuinen op de zonzijde. In Driemaster geniet je van het beste van twee werelden. Niet ver van de bruisende stad Groningen en omringd door de natuur.

Rij vanaf de sluis De Zeilen in en je merkt dat De Vossenburglaan zich hier verbreedt. Met aan weerszijden een wijde groenstrook en dubbele bomenrijen toont hij zijn voorname karakter.

In de bocht van deze groene laan zie je een lint van gevarieerde eengezinswoningen van het project Driemaster. Het gaat om 36 woningen in drie verschillende typen: hoekwoningen, tussenwoningen en halfvrijstaande woningen. De architectuur is robuust, met verspringende voorgevels en een mix van hoge puntdaken en platte daken.

Elke woning heeft een individueel karakter en lijkt apart ontworpen. Diepe tuinen op de zonzijde passen bij het groen-stedelijke karakter van deze woonomgeving. Diepe achtertuinen en houten bergingen met pergola’s boven de parkeervakken versterken die beleving. Hier geniet je van de voordelen van buiten wonen en de nabijheid van de stad.

Spreekt dit jou aan? Ontdek welk huis van project Driemaster het beste bij jou past.

De verschillende woningen

Een rijwoning met een hoge kap (type Fokkemast) of een plat dak (type Kruismast) of een halfvrijstaande woning met een plat dak (type Grote Mast). In project Driemaster kies je de ontwerpstijl die bij jou past.

Over het ontwerp van de 36 laanwoningen is goed nagedacht. Uitgangspunt was om elke woning zoveel mogelijk een eigen karakter te geven. Vandaar de afwisseling van kapvormen en metselwerktinten in de – verspringende – gevels. Wat ze allemaal gemeen hebben is veel leefruimte in en om de woning. Dankzij grote ramen geniet je als bewoner van natuurlijke lichtinval.

Alle woningen van project Driemaster beschikken over grote vensters met diepliggende kozijnen of Franse balkons. Enkele hoekwoningen met een dwarskap hebben forse dakkapellen in combinatie met een Frans balkon. Sommige hoekwoningen met plak dak hebben grote raampartijen in de zijgevel. Voor extra klasse zorgen de overdekte, diepliggende entrees.

Uitverkocht

Driemaster – Meerstad