De Sweach – Beetsterzwaag

De Sweach - Beetsterzwaag

Aantal woningen: 35

Start bouw: 3e kwartaal 2020

Oplevering: 4e kwartaal 2021

12 Grondgebonden woningen en 23 appartementen

Woningen in Beetsterzwaag kenmerken zich van oudsher door karakter en uitstraling. Bij dit nieuwe project aan de Fockema Andrealaan is gekozen voor karakter en een in het oog springende, samenhangende uitstraling. Op een steenworp afstand van de prachtige bossen en heidevelden in het gewilde Beetsterzwaag.

De verschillende woningen

Aan de Fockema Andrealaan in Beetsterzwaag worden twaalf nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Fraai en modern, met een in het oog springende hedendaagse architectuur. Hier verrijzen binnenkort twaalf rijwoningen in twee types. Aan de uiteinden van ieder blok bevinden zich de hoekwoningen van het type Roodborst. Tussen deze ruime robuuste kopse kanten bevinden zich nog eens vier tussenwoningen van het type Merel. Samen vormen ze een plek waar je geniet van rust, ruimte, vrijheid en natuur. En dat in een omgeving die zich kenmerkt door diversiteit.

Aan de Fokkema Andrealaan – Vlaslaan worden 2 appartementencomplexen gerealiseerd. Het betreft een complex bestaande uit 15 huurappartementen en een complex van 8 huurappartement

De Sweach – Beetsterzwaag