Sluiswachter – Buitenhof Lelystad

Sluiswachter - Buitenhof Lelystad

Aantal woningen: 27

Start bouw: 4e kwartaal 2021

Oplevering: 1e kwartaal 2023

27 appartementen

Aan de rand van de gewilde wijk Buitenhof in Lelystad verrijst de Sluiswachter. Dit klassiek-moderne woongebouw telt 27 comfortabele appartementen. Hier geniet je van rust, ruimte en comfort, met aan je voeten de nieuwe jachthaven van Buitenhof. 

In Sluiswachter Buitenhof kun je straks kiezen uit appartementen die in grootte variëren van ongeveer 75 tot ruim 200 vierkante meter. De appartementen op de eerste vier woonlagen tellen twee of drie slaapkamers. De drie penthouses op de topverdieping beschikken over drie of zelfs vier slaapkamers. 

Voor maximale lichtinval en beleving van het omliggende woonpark en de jachthaven zorgen ramen die reiken tot aan de vloer. Zo haal je in je appartement het buitenleven naar binnen.

Alle appartementen hebben een heerlijk balkon variërend van 10 tot 15 vierkante meter. Bij elk appartement horen eigen parkeerplaatsen op het naastgelegen parkeerterrein.

Duurzaam en energiezuinig

Bij het ontwerp van Sluiswachter is volop rekening gehouden met duurzaamheid en energiezuinigheid. De kozijnen zijn van kunststof, dus geen schilderwerk en weinig onderhoud. Op het dak liggen duurzame keramische pannen en voor de omkadering van de dakkapellen en de balkons is zink gebruikt. 

Natuurlijk is het woongebouw gasloos. Elk appartement beschikt over een individuele luchtwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming – ook in de badkamer. Op het dak liggen bovendien PV-panelen. Als bewoner zit je er daardoor warmpjes bij, terwijl je energielasten laag blijven.

Uitverkocht

Sluiswachter – Buitenhof Lelystad