Archipel – Eilandenrijk Noord

Wonen in een waterrijke omgeving in Zeewolde op Eilandenrijk-Noord

Aantal woningen: 27

Start bouw: 4e kwartaal 2021

Oplevering: 1e kwartaal 2023

27 grondgebonden woningen

Wonen in een waterrijke omgeving in Zeewolde op Eilandenrijk-Noord, onderdeel van de Polderwijk. In het nieuwbouwproject Archipel worden 13 fraaie starterswoningen en 14 ruime eengezinswoningen gerealiseerd. Comfortabel, duurzaam en van alle gemakken voorzien. En bovendien betaalbaar, waardoor de jongeren in Zeewolde de kans krijgen in eigen dorp te kopen. De starterswoningen zijn allemaal tussenwoningen, terwijl de koper van de eengezinswoningen kan kiezen uit een tussenwoning of hoekwoning.

Bij de 14 royale eengezinswoningen heb je de keuze uit een hoekwoning of een tussenwoning. Dankzij de fraaie architectuur hebben de woningen een moderne uitstraling.

Met name de afwerking van de eengezinswoningen valt op. Naast keramische dakpannen, hardhouten kozijnen, deuren en ramen, krijgen de woningen een robuuste uitstraling. Uiteraard zijn de woningen optimaal geïsoleerd, inclusief HR++ beglazing. Alle woningen zijn voorzien van zonnepanelen en worden verwarmd via stadsverwarming. 

Naast 3 slaapkamers beschikt de woning standaard over een luxe badkamer, inclusief fraai tegelwerk. De zolder wordt casco opgeleverd, waar naar eigen wens een verblijfsruimte van kan worden gemaakt.  

Er komen 13 starterswoningen, allen tussenwoningen vanaf ongeveer 104 vierkante meter.

Ook deze woningen kenmerken zich door de fraaie architectuur en afwerking, net als de eengezinswoningen.

Naast minimaal 2 slaapkamers beschikt de starterswoning over een badkamer die is voorzien van fraai tegelwerk. Er zijn diverse individuele opties mogelijk, zoals een uitbouw en/of een dakkapel. 

Archipel – Eilandenrijk Noord