Grondovereenkomst Marknesse

De mannen van Blue Banner RED hebben afgelopen woensdag 9 november de grondovereenkomst met de gemeente Noordoostpolder inzake Marknesse ondertekend.

10 november 2022

Blue Banner RED realiseert in fase 4 van Marknesse het nieuwbouwproject De Rode Lis. Aan de Moerasstraat in Marknesse gaat Blue Banner 11 rijwoningen en 6 twee-onder-één-kapwoningen ontwikkelen. De koopovereenkomst voor de grond werd op woensdag 9 november ondertekend door de gemeente Noordoostpolder en Blue Banner.

17 woningen

De Rode Lis wordt een kleinschalig project waar 17 moderne woningen worden gebouwd. De wijk wordt omgeven door water en groen en bevindt zich dichtbij alle noodzakelijke voorzieningen.

De woningen hebben drie verdiepingen, een berging, een tuin en zijn zeer energiezuinig.

Wethouder Toon van Steen: ”We zijn erg blij met de plek en het ontwerp van de woningen. Bouwen in de huidige tijd is door allerlei ontwikkelingen een stevige opgave. De woningen zijn hard nodig om aan de steeds toenemende vraag te voldoen. Dit project laat zien dat nieuwbouw mogelijk is zonder afbreuk te doen aan het dorpse karakter van Marknesse.”

Joost van Kimmenaede, Blue Banner: “Wij zijn verheugd om in de nieuwe uitbreidingswijk van Marknesse als eerst een seriematig nieuwbouwproject te kunnen gaan aanbieden. De verkoop start in november 2022.”

Verkoop

Op 25 november start de verkoop bij makelaars Woonaccent Makelaars te Emmeloord en Kam en Bronotte makelaars te Lelystad. Voor meer informatie over het plan kunt u terecht op de website www.woneninderodelis.nl.

Andere berichten: